dr Tihanyi Mariann életmód tanácsai

Az leszel, amit eszel!

 A  PARLAGFŰ VÉDELMÉBEN

A parlagfű latin neve: Ambrosia artemisifolia, a hármaslevelű
parlagfűé pedig: Ambrosia trifida. Azt mondják rájuk, hogy gaz, pedig
ez nem igaz. Gaz, csak az emberek között van, mert van rendes ember,
meg gazember. Növények között nincsen gaz, csak haszonnövény és
gyomnövény. A parlagfű nem gyomnövény, mint ahogy az ürömfélék
családjába tartozó többi növény sem az. Az ürömfélék hasznos növények
gyógyításra és ételek, italok készítésére használják őket. Például a
likőrök, borok közül nagyon finom az ürmösbor, vagy a likőr. Az egyéb
hasznosságot illetően csak később adok magyarázatot.



Még 1973-ban, amikor először találkoztam  személyesen Lajos Atyával, a
lazarista missziós pappal Adonyban, úgy tudtam, hogy a parlagfű
haszontalan gyomnövény. Szerencsére nem voltam rá allergiás, de más
pollenekre sem. Különös véletlen folyamán ismerkedtünk meg.
Dunaújvárosban voltam közlekedési rendőr és Adonyban ellenőriztem a
forgalmat,  a kivilágítatlan kerékpárosokat. Esti szürkület volt már
és láttam, hogy egy idős úr kerékpárja hiányosan van felszerelve, mert
nem volt hátsó világítása. Lajos Atya volt az, de nem büntettem meg,
hanem csak figyelmeztettem, mert halkan és tisztelettudóan beszélt
velem, aki akár az unokája is lehettem volna. Sokáig beszélgettünk,
mert a szerénysége mögött egy nagy tudású, intelligens embert ismertem
meg, s még a tréfa sem állt tőle távol, amikor azt mondta, hogy a
Jóisten vigyáz rá, még akkor is, ha nem jó a világítás a kerékpárján.



 Lajos Atyával, a magyar újkori természetgyógyászat úttörőjével a
megismerkedésünk után többször is találkoztam -kerestem a vele való
találkozási lehetőségeket!-, mert a végtelen egyszerűsége és a
hatalmas tudása lenyűgözött. Addig is sokat tudtam a természet
törvényeiről, mert reál beállítottságú is vagyok, s akkor már mérnök
voltam, meg az anyai nagyapám Vincze Ágoston, állandóan járta velem a
Heves megyei kis faluban, Fedémesen az erdőket, mezőket és szedtük a
gyógynövényeket, meg a gombákat. Apai nagyapám Weixl János pedig egész
életét az előszállási (Fejér Megye)állatorvos, Dr, Eglesz Mihály
mellett töltötte, mint felcser. Mindkettőjüktől sokat hallottam a
természet erejéről, szépségéről, az állatok öngyógyító
tevékenységeiről, a növények gyógyító és tápláló hatásairól. Olyan
bölcsen beszéltek ezekről a dolgokról, hogy azok  felkeltették a
figyelmemet és haláluk után is egyre többet olvastam, tanultam ezekről
a természetes dolgokról, erdő, mező növényeiről és állatairól.



Lajos Atya is megerősített abban, hogy a természet törvényei Isten
törvényei és azok változatlanok, örök törvények. Azt mondta, hogy a
közlekedési törvényeket át lehet hágni büntetlenül, ha nincs rendőr a
közelben, és akkor megúszta a felelősségre vonást, de ha valaki a
természet törvényeit hágja át, akkor az saját magát bünteti meg!!! A
természet úgy működött évmilliókkal ezelőtt, ahogy ma működik és úgy
fog működni évmilliók múlva is. Bölcsen mondta, hogy semmi új nincs a
Nap alatt, mert amit ma felfedeznek, az már régóta létezik, csak az
ember most ért el oda, hogy megismerjen olyan dolgokat, tényeket,
amelyet eddig eszközök, vagy tudás híján nem ismert fel, vagy meg.
Beszélgetéseink során szóba került a parlagfű is, mint allergén
növény.



Lajos Atya védelmébe vette és elmondta róla, hogy régi gyógynövény
könyvek leírják több gyógyító tulajdonságát, de meg is lehet enni,
mert nagyon sok vitamint tartalmaznak a levelei és a virága, meg a
pollenje is. Ezért szeretik legelni az állatok is. Elmondta, hogy a
múlt századelőn az előkelő szalonokban az ambrózia illat volt az úri,
és az előkelő illat. Ez pedig a parlagfű, az ambrosia artemisifolia
illata volt. Aroma olaját aroma mécsesekben hevítették, de lehetett
kapni,  a szárított, összesodrott leveleiből készített füstölőt is.



Tőle tudtam meg azt is, hogy amikor a spanyolok és a portugálok
felfedezték és kisajátították az Új Világot, azaz az Amerikai
földrészt, akkor keresztényi szellemben kiirtották az őslakosokat
(inkák, aztékok, toltékok, stb). Amikor az angolok is vérszemet
kaptak, hogy nekik is kell az új világból, ők sem kímélték az őslakos
indiánokat, és kíméletlenül öldösték azokat, szintén a keresztényi
szellemiségre hivatkozva. A franciák is erős nemzetté váltak és
látták, hogy lemaradnak az Új Világ elosztásánál, ezért ők is részt
követeltek Amerikából, de nekik már csak néhány Közép Amerikai rész és
Kanada jutott, de Kanadát megosztották egymás között az angolokkal. Az
angolokkal ellentétben a franciák nem öldösték ok nélkül az
őslakosokat, ezért azok hálából egy csomó titkukat megosztották velük.
Ilyen titok volt a parlagfű titka is. A parlagfű egy ősi, nagyon
intelligens növény, sok tekintetben az embernél is intelligensebb. A
parlagfűnek az a természetben a feladata, hogy megóvja a földet a
kiszáradástól!! Ahol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik,
hogy megóvja, az adott föld területét. Ahogy megóvta, azután átadja a
helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon már képesek
voltak megmaradni és szaporodni. Olyan ez, mintha valaki nyerne a
lottón 1 milliárdot és neki csak 100 millió kellene, és a maradék 900
milliót elosztaná a rászorulók között. A valamennyi parlagfű képes
erre az önzetlen cselekedetre, s vajon hány ember lenne képes erre?
Ezért írtja a balga ember és irtatja sok balga hatóság kül- és
belhonban egyaránt? Ők ugyanis nem lennének képesek ilyen nemes
cselekedetekre!



A búzára, a búzából készült ételekre a lakosság 90 %-a, a szarvasmarha
tejére és az ilyen tejjel készült tejtermékekre a lakosság 80 %-a
allergiás és mégsem irtják ki sem a teheneket, sem a búzát a földeken.
Ezt az érzékenységet nem allergiának hívják, hanem glutén- és laktóz
érzékenységnek!  Ugye mekkora csúsztatás! Nagyon sokan allergiásak a
pollenekre (ürömfű, repce, paréj, libatop, stb), s nemcsak a parlagfű
pollenjeire, s mégis a parlagfű van kikiáltva fő ellenségnek! Legalább
annyi ember allergiás az állati szőrökre, különösen a kutya- és
macskaszőrökre és ezen állatok ürülékeire, mint a parlagfű
pollenjeire, s mégsem irtatják ki hatóságilag sem a kutyákat, sem a
macskákat, pedig más tekintetben, csak Budapesten az utcai megszáradt
kutyagumik szállóporától évente 3-4 kisgyermek meg is vakul!



10 évvel ezelőtt két kisbusznyi allergiás gyermek lett kirándultatva
Dobogókőre. A gyermekek allergiás betegek voltak, s Dobogókőn a
parlagfűben játszottak, pedig akkor volt a virágzása, és senki sem
prüszkölt, senki sem váladékozott tőle! Sokan szedtek csokorba
parlagfüvet, hogy otthon büszkélkedjenek vele, hogy már nem
allergiásak a parlagfűre. Ahogy a buszok beértek a Flórián tér
közelébe, szegény gyermekek elkezdtek prüszkölni, köhögni. Vajon
miért? Azért mert az autók kipufogó gázai lemarták a pollenek
védőburkát, amely védőburok alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító
kis karmai vannak. Ezek a kis karmocskák irritálták a légutak
nyálkahártyáit. Addig, amíg ép volt a védőburok, addig nem
allergizáltak!!! Akkor most ki a hibás a parlagfű, amelynek a pollenje
védőburokkal van ellátva, hogy ne sértse meg a légutak nyálkahártyáit,
vagy a a kipufogó gázok, amelyek lebontják (lemarják) a védőburkot?
Nem az autókat kellene inkább irtani, vagy a városokból kitiltani?
Vajon miért erőltetik még a kőolajszármazékokból nyert hajtóanyagokkal
üzemelő motorok gyártását, üzemeltetését, amikor van, vannak sokkal
környezetkímélőbb, környezettisztább üzemanyagok, hajtóanyagok is? A
válasz: a gyógyszeriparnak óriási üzlet az orvostudomány által
gyógyíthatatlannak kikiáltott allergiás betegségek gyógyszeres
kezelése!!!!!!!!! Ma már a lakosság 30 %-a allergiás, vagy asztmás, s
ők biztos gyógyszerfogyasztók! Mellesleg a légutak nyálkahártyáit a
tej- és tejtermékek teszik védtelenné a magas kazein tartalmukkal
(300-szor több a kazein a tehéntejben, mint az emberi tejben, s a
kazeint az asztalosipar ragasztásra használja!!)! A tejet nem
fogyasztók nem allergiásak a pollenekre, s így a parlagfű pollenjeire
sem!!



Tagja vagyok a Palocsa Egyesületnek. Ezzel az egyesülettel még a múlt
évezred utolsó éveiben Alcsútdobozon (Fejér Megye), egy több hektáros
területet hagytunk parlagon, szándékosan, hogy mi lesz ezzel a
földdarabbal a természet törvényei szerint. Első évben teljes
területét beterítette a parlagfű (hogy honnan tudta meg, hogy ott van
egy üres földdarab?). A második évben már a parlagfű több, mint 50
%-ban visszaszorult és átadta a helyét más növénykultúráknak
(megjelent a lóhere, a gyermekláncfű, az útilapu (bojtorján), a
lósóska, fehér üröm, máriatövis, paréj, libatop, stb). A következő
évben már 20 % alá esett vissza a parlagfű aránya az adott területen,
pedig senki sem irtotta!!. Öt év elteltével pedig mindössze az eredeti
terület 1-2 %-án volt csak parlagfű!! Nem kell tehát irtani,
visszafogja az önmagát is a szaporodásban, ha nincs megműveletlen
terület, mert neki az a teremtéstől rendelt feladata, hogy megóvja a
termőföldet a kiszáradástól, s teszi a "dolgát"!



   Az a tény, hogy az orvostudomány gyógyítani nem tud, csak kezelni,
régóta ismert. "Medicus curat, natura sanat." Csak a beteg tudja saját
magát meggyógyítani. Az orvos csak kezel (kúrál), a (saját) természet
gyógyít. Hippokratész és Galénusz óta semmi sem változott. De a
gyógyszeripartól sem várhatjuk el egészségünket. Az is egy iparág
-méghozzá jövedelmezőbb, mint a hadiipar-, amely a gyógyszerek
eladásából él. Ha a gyógyszerek meggyógyítanának, nem csak
szimptómákat szüntetnének meg vagy enyhítenének, rövidesen minden
beteg egészséges lenne, és senki nem venne többé gyógyszert. Mindenki
előtt világos, hogy egészséges nép egyidejűleg "halott gyógyszeripart"
jelentene. Ehhez nézzünk meg néhány idézetet. "Az orvostudomány
(beleértve a gyógyszeripart) közvetlenül a szívinfarktus és a rák után
az emberiség legveszélyesebb kórokozója lett. Egy átlag német ma kb.
ötször annyi gyógyszert fogyaszt, mint közvetlenül a második
világháború előtt. Vajon ettől legalább ötször olyan egészséges is?
Természetesen nem. Ellenkezőleg: a német lakosság átlaga ma sokkal
gyakrabban beteg, mint azelőtt... Hirtelenül így lett egy olyan
iparágból, amely azért keletkezett, hogy betegségeket gyógyítson, új
betegségek kiindulópontja." (Kurt Blüchel: Weisse Magier, Fischer
Verlag, 1976





   Az emberi szervezet tökéletes. Még az önmaga iránt tanúsított
barbár magatartás ellenére is az esetek többségében legalább 30-40
évig betegeskedés nélkül él. Az ember korábban nem érzett fájdalmakat,
de egyszer csak számos betegség támadja meg. Azonnal a kórházhoz
fordul segítségért, az orvos pedig, amikor felteszi neki a kérdést,
honnan erednek ezek a kórok, azt feleli neki: "Mit akar Ön, hiszen
ezek a korral járó betegségek."

   Szemüveget rendelnek a betegnek, eltávolítják salakanyagokkal,
kövekkel, baktériumokkal telített szerveit, kioperálják daganatait,
stb. Az okok pedig, melyek ehhez az állapothoz vezettek, senkit nem
érdekelnek, beleértve magát a beteget is.

Az emberek kifejlesztették a vegyi alapú gyógyszereket. A szervezetet
azonban nem lehet becsapni. A szervezetnek csakis természetes eredetű
gyógyszerekre van szüksége. Mi pedig tulajdonképpen egy tömegpusztító
élelmiszer- és gyógyszeripari korszak feltételei között élünk.



Azt hiszem, az emberek többsége józan ésszel gondolkodva egyetért
azzal, hogy nem az a járható út, hogy kiirtunk mindent körülöttünk,
ami virágzik, pollent termel mindent ami él~o. Az sem megoldás, hogy az
allergiások szervezetét teletömjük kemikáliákkal, gyógyszerekkel, mert
így olyan mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek súlyosabb
betegségeket idézhetnek el~o, mint maga az alapbetegség.



Abból kell kiindulni, hogy miért van ma annyi beteg, így
pollenallergia is. 60-80 évvel ezelőtt kevesebb ember volt és több
pollent termelő növény, tehát egy emberre fajlagosan több pollen
jutott, mint napjainkban, és mégsem volt ennyi allergiás, asztmás
beteg. A virágporok nem veszedelmesek, hanem hasznosak (az egyik
legértékesebb táplálékunk). Van, aki a lisztre érzékeny, és mégsem
mondjuk, hogy veszedelmes a liszt. Korábban tisztább volt a
környezetünk és az emberek is egészségesebben táplálkoztak, többet
mozogtak, türelmesebbek voltak egymáshoz, nem zúdult rájuk annyi
stressz, annyi elektroszmog, mint napjainkban.



A táplálkozás is nagyon sokat jelent az immunrendszer er~osítése
szempontjából. A mai átlagember sietve, kapkodva eszik, akár otthon
van, akár úgynevezett gyorsétkezdékben. Nem rágja meg jól az ételt,
emellett egyoldalúan táplálkozik, az élelmiszeripar által gyártott
különféle tartósítószereket, ízfokozókat, állományjavítókat,
mesterséges színezékeket, "természet azonos" aromákat,
emulgeáló-szereket, stb. tartalmazó, agyon sütött-f~ozött, hőkezelt
ételeket fogyasztja. Az ipari élelmiszerekben lev~o különböz~o
vegyszerek annyira feldúsulnak az ilyen táplálékokat fogyasztó
emberekben, hogy a szervezetük immunrendszerét teljesen leköti az ezen
anyagok elleni küzdelem, s ha ilyenkor virágzik egy parlagf^u, egy
fűzfa, egy ürömféle, akkor annak az egyébként hasznos pollenjei már
teljesen megzavarják a szervezetet (autoimmun reakciók). De nemcsak az
ipari élelmiszer-el~oállítás során mérgez~odik az étel, hanem a
megtermelés során is, mivel többnyire ez is iparilag történik. Például
az állatok, hogy minél el~obb vágásérettek legyenek, különböz~o kémiai
anabolitikus szereket kapnak, hogy minél el~obb meg legyen - mozgás
nélkül - az izomtömegük. Az ember az ilyen szereket a hússal együtt
elfogyasztja, ezek a szerek egy id~o után feldúsulnak, kumulálódnak a
szervezetben, ami aztán mérgezi a szervezetet, gyengíti az
immunrendszert. Régen az állatok izomzata a mozgástól (legel~o, rét)
alakult ki, nem tartalmazott ilyen szereket. Az állatok tápláléka sem
tartalmazott annyi káros anyagot, mint napjainkban. Az iparszer^uen
tartott állatok, hogy ne kapjanak el egymástól különböz~o
állatbetegségeket (száj- és körömfájás, tüd~ovész, takonykór,
streptococcus, fakultatíve patogén baktériumok stb.), állandóan,
-tápba keverten- különböz~o gyógyszereket, antibiotikumokat kapnak,
melyeknek maradványai szintén belekerülnek a húst fogyasztó ember
szervezetébe. Ma már antibiotikumért nem a patikába kell menni,
hozzájutunk a hús- és a tejboltok termékeiből is.



Az állatok táplálékának egy részét a közutak, szennyez~o ipari üzemek
közvetlen közelében termelik meg. Az árokparti széna még alomnak sem
alkalmas, nemhogy tápláléknak. Benne van a kipufogógázok
szennyeződése, az úton elrobogó járművek gumipora, fékbetét pora,
kuplungbetét pora, stb.

Az elektromos vezetékekkel körülvett nagyüzemi csirkék és pulykák
mindegyike leukémiás! Beteg állatokat etetnek a húsevőkkel! Ez is
bioterrorizmus!



A közutaktól számítottan 50-80 méteren belül termelt növények annyi
koncentrált mérget tartalmaznak, hogy ha el is keverednek a többi,
távolabb termelt növénnyel, akkor is mérgezik az állatok szervezetét,
így a húsát, tejét, tojását is.

Az ember közvetlenül is fogyaszt ilyen módon termelt élelmiszereket,
amelyek szintén az immunrendszert gyengítik. A megoldás az lenne, hogy
ha minden út mellett kb. 50 méter széles, minden gyár, légszennyez~o
üzem mellett kb. 100 méter széles erd~osávot telepítenének, ami
felfogná a gépjárm^uvek, gyárak által kibocsátott mérgeket és
tisztítaná a leveg~ot. Be kellene indítani egy olyan mozgalmat, hogy
"Erd~osávot az utak, a gyárak mellé!", a parlagf^u irtása helyett.



A közönséges diesel motorok kipufogógázának koromszemcséit kiszűri az
orrunk csillószőrzete. A legújabb "korszerű" HDI, TDI diesel motorok
üzemanyagát olyan finomszemcsékké porlasztják szét, hogy azt már nem
szűri ki a csillószőrzetünk, hanem belekerül a tüdőnkbe, ott
lerakódik, megbetegíti azt. A különböző mesterséges illatanyagok
(dezodorok, öblítők, WC szagtalanítók, légfrissítők, stb.) is
feldúsulhatnak, de enélkül is kiválthatnak allargiás reakciókat.
Hasonló hatást vált ki a molyirtó naftalin is.



A természetes életmód, a természetes ételek, a "kóser" dolgok adják
meg a lehetőséget a túlélésre. Ha megszegünk egy törvényt úgy, hogy
nem tudjuk, hogy amit tettünk az törvénysértő, megbüntetnek, ugyanis
van egy szabály, miszerint a törvények nem ismerete nem mentesít a
felelősségre vonás alól. A természet törvényeinek nem ismerése sem
mentesít a felelősségre vonás alól. A felelősségre vonás betegség
formájában jelentkezik! A "kóser" étel vércsoport szerint fogyasztva
védi az emberek egészségét és szaporodóképességét!



Nemcsak a hús- és húskészítmények, valamint a tej- és tejtermékek
fogyasztását kell kerülnie az allergiás, asztmás betegnek, hanem az
egyéb gyorsan bomló fehérjefélék -gomba, tojás, stb.- fogyasztását is.
Ez még a biohúsra is vonatkozik. A hullamérgek az állat leölése után
azonnal megjelennek az állat szervezetében. (Nem véletlenül hívják a
vegetáriánusok -én is az vagyok már 16. éve- a húslevest hullateának
vagy dögteának!) A gombák esetében is hamar keletkeznek olyan fehérje
méreganyagok (toxinok), amelyek akár halálosak is lehetnek. S hogy a
hús ne büdösödjön, szebb színe legyen, iparilag salétrommal és egyéb
olyan szerekkel kezelik, amelyek szintén mérgezést okoznak. Az utóbbi
idők döghús-botrányairól, pestises, madár-influenzás, prionos húsairól
már nem is szólok, mert ezek önmagukért beszélnek!



Mi természetgyógyászok holisztikus szemlélettel gyógyítunk, a test, a
lélek, a szellem vizsgálatával és figyelembevételével, tehát nemcsak
tüneti síkon kezelünk. Lelki dolgaink, lelki jelenségeink kivetülnek a
fizikai-testi síkra is. A test a lélek temploma és a lélek
megbetegítheti és meg is gyógyíthatja a testet.





Minél inkább szeretettel közelítünk él~o és élettelen környezetünk
felé, ez a szeretet visszasugárzódik, visszatükröz~odik felénk,
meggyógyulunk. Ha mosolygunk valakire, legtöbbször mosolyt is kapunk
vissza! A mosoly nem kerül pénzbe! A homo sapiens nem arra
teremtetett, hogy ölje egymást. Ha mi öljük a természetet, az is öl
bennünket. Nem igaz, hogy nem el~ozhet~o meg az allergia, az asztma és
nem gyógyítható meg teljesen a beteg. Nem a természetet kell kiirtani,
hanem nekünk kell visszaidomulnunk a természethez. Az evolúciós
folyamatban az ember szervezete évezredek alatt alakult ki és mindig
harmóniában volt a természettel. Az utóbbi 50 évben annyira
eltávolodtunk a természett~ol, hogy ilyen gyorsan nem tud az emberi
szervezet reagálni a változásokra, s diszharmónia alakul ki,
megbetegszik. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, az embernek megvan a
tudása, megvannak az eszközei, csak nem használja egyiket sem, vagy
nem úgy használja, ahogy kellene. A természet körforgásában minden
növénynek, állatnak megvan a szerepe. Ha ezt a körforgást
megbolygatjuk, ennek el~ore be nem látható következményei lehetnek,
felbomlik az ökológiai, biológiai egyensúly. Nem a parlagfüvet, nem a
libatopot, nem a fűzfát, nem a lisztet adó búzát, stb. kell kiirtani,
hanem helyes életmóddal, helyes táplálkozással kell er~osíteni az
immunrendszerünket, kerülni kell a káros geopatogén zónákat (vízér,
Hartmann-háló), és akkor az sem árt meg, ha virágporfelh~oben járunk.



Hazánkban úgy akarnak védekezni az allergia ellen az illetékesek és
mindenféle egyletek, hogy a parlagf^u irtására szólítanak fel. A
parlagfüvet csak vegyszerekkel tudnák véglegesen kiirtani, ha
egyáltalán véghez lehetne ezt vinni. A parlagfű is a természet része
és kipusztításával felborulna a természet rendje. A vegyszeres irtás
több kárt okozna az embereknek és a természetnek, mint a parlagf^u az
embereknek. A parlagf^u után aztán jönnének a többi allergének, az
ürömfélék, a libatop, a nyírfák és még sorolhatnám a növényeket s
végül nem volna körülöttünk természet, mert a kultúrnövényeket is
irtani kellene, mert aki allergiás, az el~obb-utóbb a kukorica, a búza,
stb. pollenjeire is érzékennyé válna, s így lassan kipusztulna az
emberiség is.





Engem nem tudnak megbüntetni a parlagfű nem irtása miatt, ugyanis én
úgy irtom a parlagfüvet, hogy megeszem!



Lajos Atya óta tudom, hogy a parlagfű az emberek számára is ehető, s
azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor
még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy
zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre,
a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).
Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd
szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre
tenni a szárított, megőrölt porát. Sokan nem hitték el, hogy jómagam
eszem a parlagfüvet, ezért rámküldték a különböző tv-s társaságokat
is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom.



Veterán dobóatléta vagyok és sokszor vannak olyan monstre versenyek,
ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú
nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából
a verseny színhelye körült talált parlagfűből fogyasztani, önmagában
és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán
megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül
egyre javultak az eredményeim. Néhány követőm is akad majdnem mindig
és náluk is hasonló teljesítmény javulásokat lehetett tapasztalni.



Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufás-skatulyáni zöld
port több tízezer (!) forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és
miért olyan drága? Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt
termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a
szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet,
nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, hanem
megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a
zöld por, a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi
szinten fogyasztok! Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű
minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem
tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el.
Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott
növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz,
hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres
fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt,
meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.







A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják
velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba
helyezik, ha nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom! A
Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti  a Föld
valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak ( én
csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos a világunk
ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki
megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a
parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és
normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a
betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne
óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne.
Ezért a világ urai, a  fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által
úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a
parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több Föld-történeti
katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és
megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a
kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak.

Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a
túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis,
csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen
halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden
második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen
gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a
betegségüket!



                                                   Weixl-Várhegyi László

feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód-
és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar
Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és
Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a  Tudományos Rendőrség
alapító tagja és szóvivője


HGY

 

________________________________________________________
15-70% engedménnyel kaphatók természetes anyagokból készült Naturland és Biofresh teakeverékek, illóolajok és kozmatikumok június 28-ig. Rendeljen a Bookline kínálatából!





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 3
Heti: 69
Havi: 339
Össz.: 151 657

Látogatottság növelés
Oldal: A parlagfű védelmében
dr Tihanyi Mariann életmód tanácsai - © 2008 - 2024 - azegeszsegszakerto.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »